Een orgie

“Zondige onschuld is een kostbaar goed.”
(ORGIE, Pier Paolo Pasolini) 

Pasolini schreef zijn Orgie in 1968. Martijn Gielen, Moya De Feyter, Anna Franziska Jäger, Hans De Wit en Lies Van Loock gooiden de oorspronkelijke tekst overboord en gaan gretig aan de slag met Pasolini’s woeste tederheid. Een orgie toont een broer en een zus die elkaar na tien jaar stilte weer terugzien, tijdens een ontmoeting die het verleden pijnlijk dichtbij brengt.

Bio
Martijn Gielen (°1992) studeerde vorig jaar af als theaterwetenschapper aan de Universiteit Antwerpen. Momenteel zit hij in het eerste jaar drama aan het KASK in Gent. Hij liep stage als regieassistent bij Het Toneelhuis (Guy Cassiers) en Theater Zuidpool.
Moya De Feyter (°1993) studeerde eveneens af als theaterwetenschapper aan dezelfde universiteit. Ze schrijft gedichten, theaterteksten en staat met veel plezier met tekst op een podium. Vandaag schrijft ze traag en voorzichtig aan haar debuutroman.
Anna Franziska Jäger (°1996) zit momenteel in haar eerste jaar drama op het KASK in Gent. Zij speelde Karo in de langspeelfilm My Queen Karo. Drie jaar geleden werkte en speelde ze mee aan/in de voorstelling Love Songs (Veldeke) van Fabuleus
Lies Van Loock (°1989) studeerde illustratie op Sint-Lucas in Antwerpen. Momenteel zit ze in haar voorlaatste jaar scenografie op de academie van Antwerpen. Ze liep stage als scenograaf bij Abattoir Fermé en Het Gevolg.
Hans De Wit (°1988) is geluidsontwerper en componist met electro-akoestische invloeden voor film, theater en multimedia. Zijn werk karakteriseert zich door het manipuleren van verschillende instrumenten en field recordings waarbij hij voortdurend op zoek is naar een balans met de ruimte.

Coach
Karel Tuytschaever